استراتژی سازمان جهانی بهداشت در دستیابی به پوشش مناسب واکسیناسیون کووید-19 درسطح دنیا

درباره محتوی

این استراتژی به‌طور خلاصه اقدامات فوری مورد نیاز جامعه جهانی برای واکسیناسیون 70 درصد از جمعیت جهان در برابر کووید-19 تا اواسط سال 2022 میلادی (تیر ماه 1401) را نشان می‌دهد. هدف این است که ایمنی جمعیت جهان به‌طور قابل توجه‌ای افزایش یابد تا از همه مردم در هر نقطه‏ای که ساکن هستند، در برابر بیماری محافظت شود، از نظام سلامت محافظت شود، اقتصاد مجددا به‎طور کامل راه‌اندازی شود، سلامت جامعه بازگردد، و خطر سوش‎های جدید ویروس کاهش یابد. اهداف موقت شامل 10 درصد پوشش کامل جمعیت واکسیناسیون در همه کشورها تا پایان سپتامبر 2021 میلادی (مهرماه 1400) و 40 درصد در همه کشورها تا پایان 2021 میلادی (دی ماه 1400) است. طبق این هدف، کارکنان سلامت، افراد مسن و افراد در معرض خطر بالا با بیماری‌های زمینه‌ای، سپس همه بزرگسالان و پس از آن، نوجوانان به ترتیب در صف دریافت واکسن هستند.

برای دریافت گزارش اینجا کلیک کنید.