آموزش کنترل لیشمانیوز جلدی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه

به منظور آشنایی کارشناسان مبارزه با بیماریها،کارشناسان سلامت محیط و جهاد کشاورزی شهرستانهای سر پل ذهاب،گیلانغرب،اسلام آباد غرب و قصرشیرین با برنامه ها و روشهای کنترل لیشمانیوز جلدی، کارگاهی دو روزه در تاریخ ۲۱ و ۲۲ فروردین ماه هزارو سیصد و نود وهفت در شهرستان سر پل ذهاب برگزار گردید. در این کارگاه که به درخواست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با هماهنگی مرکزمدیریت بیماریهای واگیر تشکیل شد، شرکت کنندگان به صورت تئوری و عملی با روشهای جونده کشی ،سمپاشی ابقایی و فضایی و چک حشره شناسی آشنا شدند.مدرسین این کارگاه۱- دکتر سید حسن موسی کاظمی از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران ۲- مهندس رضا جعفری از موسسه ملی تحقیقات سلامت جمهوری اسلامی ایران بودند.

محبوبه رحیمی

محبوبه رحیمی