سی و چهارمین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه برگزار گردید

سی و چهارمین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه در روز شنبه مورخ 12/03/1403 با حضور معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و سایر اعضای شورا در محل معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.

جلسه شورای مدیران موسسه ملی تحقیقات سلامت با حضور دکتر حسین فرشیدی معاون محترم بهداشت

جلسه شورای مدیران گروههای تحقیقاتی موسسه ملی تحقیقات سلامت با حضور دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علی اکبری ساری رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت، در روز سه شنبه مورخ 1403/2/18 راس ساعت 7 صبح در محل سالن جلسات موسسه برگزار گردید.

سی و سومین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار شد

سی و سومین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه در روز ‌شنبه مورخ 09/10/1402 با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آقای دکتر حسین فرشیدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر حسین قناعتی و دکتر اکبری ساری رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و اعضای شورا ی پژوهشی در محل معاونت بهداشت وزارت بهداشت برگزار گردید.

مراسم گرامیداشت روز زن به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) در موسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار گردید.

مراسم گرامیداشت روز زن به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و همکاران و اعضای هئیت علمی در موسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار گردید .