موسسه ملی تحقیقات سلامت

دانشگاه علوم پزشکی تهران

26 تیر 1403 سه شنبه

سی و چهارمین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه برگزار گردید

سی و چهارمین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه در روز شنبه مورخ 12/03/1403 با حضور معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و سایر اعضای شورا در محل معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.

سی و چهارمین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه در روز شنبه مورخ 12/03/1403  با حضور معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و سایر اعضای شورا در محل معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.

نخست جناب آقای دکتر اکبری ساری ضمن عرض تسلیت شهدای خدمت و همچنین خیرمقدم به حاضرین، در مورد اساسنامه موسسه ملی تحقیقات سلامت و ترکیب اعضای شورای پژوهشی  توضیحاتی ارائه کردند. سپس دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص پیشنهادات حوزه معاونت درمان برای اعضای محترم شورا توضیحاتی ارائه کردند. در پایان نیز طرح های پژوهشی رسیده مطرح و  درخصوص تعدادی از آنها تصمیم گیری به‌عمل آمد.

محبوبه رحیمی
تهیه کننده: