اولین جلسه اعضاء اصلی تیم نویسندگان تدوین ارزیابی جامع حوزه سلامت جمهوری اسلامی ایران

برای شروع اقدامات در خصوص تفاهم نامه همکاری با سازمان جهانی بهداشت برای تدوین ارزیابی جامع حوزه سلامت جمهوری اسلامی ایران، اولین جلسه روز شنبه ۲۰ خرداد در محل مؤسسه با حضور اعضاء اصلی تیم نویسندگان برگزار شد. در این جلسه جناب آقای دکتر حریرچی، جناب آقای دکتر لاریجانی، جناب آقای دکتر ایازی و همکارانشان، جناب آقای دکتر اسدی لاری، جناب آقای دکتر تکیان، جناب آقای دکتر جوادی و جناب آقای دکتر اولیایی منش حضور داشتند. ابتدا جناب آقای دکتر مجدزاده گزارش کار مختصری در مورد اقداماتی که تاکنون برای این تفاهم نامه انجام شده است، ارائه نمودند.

زمان بندی تدوین گزارش، نحوه چینش تیم­های همکار و زمان ارائه نهایی پیش­نویس گزارشات، بحث و بررسی شد، پیشنهاداتی برای افزایش تعداد فصول از سمت آقای دکتر لاریجانی مطرح شد که مورد توافق اعضا قرار گرفت. مقرر شد جلسه آتی دو هفته بعد در محل مؤسسه ادامه یابد و در طی این جلسه اعضاء حاضر تیم های زیر مجموعه خود را مشخص کنند و براساس الگویی که برای تدوین تحویل همکاران شد مبادرت به ارایه اولین پیشنویس گزارش نمایند.

متن تفاهم نامه همکاری را در این لینک می توانید مشاهده نمایید.

محبوبه رحیمی

محبوبه رحیمی