سی و سومین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار شد

سی و سومین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه در روز ‌شنبه مورخ 09/10/1402 با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آقای دکتر حسین فرشیدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر حسین قناعتی و دکتر اکبری ساری رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و اعضای شورا ی پژوهشی در محل معاونت بهداشت وزارت بهداشت برگزار گردید.

سی و سومین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار شد

سی و سومین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه  در روز ‌شنبه مورخ 09/10/1402 با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آقای دکتر حسین فرشیدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر حسین قناعتی و دکتر اکبری ساری رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و اعضای شورای پژوهشی در محل معاونت بهداشت وزارت بهداشت برگزار گردید.

سی و سومین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه  در روز ‌شنبه مورخ 1402/10/09 با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آقای دکتر حسین فرشیدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران دکتر حسین قناعتی و دکتر اکبری ساری رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت و اعضای شورای پژوهشی در محل معاونت بهداشت وزارت بهداشت برگزار گردید. دکتر اکبری ساری  ضمن عرض خیرمقدم در مورد اهداف کلی موسسه ملی تحقیقات توضیحاتی ارائه کردند. سپس دکتر فرشیدی معاون محترم بهداشت در مورد اجرای پیمایش های سلامت مبتنی بر جمعیت در بخش بهداشت رهنمود هایی ارائه کردند . در ادامه رئیس موسسه درخصوص دستور جلسه توضیحاتی ارائه نمودند.  سپس اعضای محترم شورا طرح های پژوهشی رسیده را مورد بررسی قرار داده و درخصوص آنها تصمیم گیری کردند.

الهه ملک زاده

الهه ملک زاده