دومین نشست گفتگوی سیاستی تیرماه مؤسسه ملی تحقیقات سلامت

نشست مؤسسه ملی تحقیقات سلامت با عنوان نرخ تنزیل هزینه و کاربرد آن در ارزشیابی اقتصادی مراقبت سلامت در روز یکشنبه ۲۵ تیرماه از ساعت ۱۳ الی ۱۵برگزار شد. در این نشست پس از معارفه و خیر مقدم توسط جناب آقای دکتر اولیایی منش رییس دپارتمان اقتصاد سلامت، آقای دکتر محبوب اهری به بیان نکات مهم طرح خود پرداختند و سپس پرسش و پاسخ انجام گرفت.
مهمترین نکات مطرح شده در این جلسه شامل موارد زیر می باشند:

1. از آنجایی که تنزیل یک تصمیم سیاستی است، و برآیند سود و زیان اجتماعی ممکن است مخالف با ترجیحات افراد صورت گیرد.
  2. تنزیل هزینه و پیامد در گروههای مختلف جامعه و یا مداخلات مختلف سلامت می تواند متفاوت باشد.
  3. بر اساس این مطالعه برای پیامدهای سلامت نرخ ۵٫۸ برآورد شده است که در دامنه یافته های مطالعات سایر مطالعات مشابه بود.
  4. استفاده مستقیم از نرخ تنزیل برآورد شده در مطالعه حاضر جهت استفاده در ارزشیابی اقتصادی به دلیل آنکه ترجمه و استفاده مستقیم از ترجیحات زمانی افراد در تصمیم گیری های اجتماعی مناسب نمی باشد، با دشواری هایی همراه است

محبوبه رحیمی

محبوبه رحیمی