سی و ­یکمین جلسه شورای پژوهشی موسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار شد

سی و ­یکمین جلسه شورای پژوهشی موسسه ملی تحقیقات سلامت با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و اعضای شورای پژوهشی موسسه ملی در تاریخ بیست و هفتم خرداد ماه 1402 در محل حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

سی و ­یکمین جلسه شورای پژوهشی موسسه ملی تحقیقات سلامت با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و اعضای شورای پژوهشی موسسه ملی  در تاریخ بیست و هفتم خرداد ماه 1402 در محل حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه گزارش عملکرد موسسه در سال 1401 توسط دکتر علی اکبری ساری رئیس موسسه ملی تحقیقات سلامت به اعضای شورای پژوهشی ارائه شد و همچنین ایشان از مهمترین دستاوردهای موسسه به اجرای 70  کار علمی و پژوهشی در سال 1401 اشاره نمودند و توضیحاتی در این خصوص به اطلاع مدعوین رساندند. در ادامه طرح­های پیشنهادی مورد نقد و بررسی قرار گرفت و پنج طرح پژوهشی به تصویب رسید.

فاطمه زهرا احمدی

فاطمه زهرا احمدی