کارگاه دو روزه آموزش ارزیابان ملی برنامه ایمن سازی کشور در تاریخ 30 مهر و 1 آبان سال جاری

کارگاه دو روزه" آموزش ارزیابان و ناظرین کشوری  برنامه ایمن سازی ایران (سال 1402)  در تاریخ 30 مهر ماه و اول آبان در محل موسسه ملی تحقیقات سلامت برگزار شد. این برنامه با مشارکت معاونت بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی (دفتر بیماری های واگیر) و با حمایت دفتر کشوری سازمان جهانی بهداشت، توسط مؤسسه ملی تحقیقات سلامت در پاییز 1402  اجرا خواهد شد. در این برنامه 10 دانشگاه علوم پزشکی منتخب (به عنوان نماینده دانشگاه های علوم پزشکی کشور) توسط تیم ارزیاب ارزیابی خواهند شد. در این کارگاه ابتدا آقای دکتر زهرایی مسئول برنامه ایمن سازی کشوری در خصوص اهمیت ارزیابی ملی برنامه ایمن سازی توضیحاتی ارائه نمودند و در ادامه آقای دکتر اکبری ساری، رییس موسسه ملی تحقیقات سلامت، ضمن خوشآمد گویی به مهمانان، در خصوص روند کلی  پروژه و نقش موسسه  توضیحاتی ارائه کردند. سپس در ادامه دستورالعمل و فرم های ارزیابی و نظارت توسط تیم مدرسین موسسه ارائه گردید و به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

فاطمه زهرا احمدی

فاطمه زهرا احمدی