برگزاری نشست گفتمان سیاستی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت با عنوان پیمایش ملی بهره‌مندی از خدمات سلامت

نشست گفتمان سیاستی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت با عنوان پیمایش ملی بهره‌مندی از خدمات سلامت در روز سه شنبه ۱۳ تیرماه ۱۳۹۶ برگزار شد.

نشست گفتمان سیاستی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت با عنوان پیمایش ملی بهره‌مندی از خدمات سلامت (با تاکید بر توزیع جغرافیایی شاخص‌های بهره‌مندی از خدمات سلامت کشور) در روز سه شنبه ۱۳ تیرماه ۱۳۹۶ از ساعت ۱۴ الی ۱۶ در سالن اجتماعات مؤسسه ملی تحقیقات سلامت جمهوری اسلامی ایران با حضور جناب آقای دکتر ایرج حریرچی قائم مقام محترم وزیر بهداشت، سرکار خانم دکتر صدف علی‌پور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، جناب آقای دکتر علی اکبری ساری ریاست محترم دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، جناب آقای دکتر اکبر فتوحی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعضای هیات علمی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت و پژوهشگران و محققان حوزه علوم پزشکی برگزار شد.
سخنرانان اصلی:
در این نشست پس از خیر مقدم و بیان اهداف جلسه توسط جناب آقای دکتر مجدزاده رییس مؤسسه ملی تحقیقات سلامت، خلاصه‌ای از مبانی نظری بهره‌مندی از خدمات سلامت، اهداف آمارگیری و کلیات اجرای طرح توسط جناب آقای دکتر ابوالحسنی مطرح شد. سپس بخشی از نتایج حاصل از طرح بهره‌مندی از خدمات سلامت در سال ۱۳۹۴ با تاکید بر توزیع جغرافیایی شاخص‌های بهره‌مندی از خدمات سلامت توسط سرکار خانم دکتر شیما یونس‌پور ارائه گردید. در طول ارائه‌ی نتایج، شرکت‌کنندگان در نشست به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در مورد نتایج به دست آمده از طرح و فرصت‌های بهبود آن در مطالعه‌ی بعدی پرداختند. در انتهای نشست نیز، اهمیت اجرای مداوم این مطالعه در کنار سایر مطالعات مرتبط مورد بحث قرار گرفت. از جمله مواردی که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت عبارتند از:

1. میزان تقاضا برای خدمات سرپایی و بستری در استان‌ها و کل کشور
  2. مهم‌ترین دلایل عدم مراجعه و عدم دریافت خدمت در خدمات سرپایی و خدمات بستری در استان‌ها و کل کشور
  3. بار مراجعه به پزشک متخصص و پزشک عمومی در استان‌ها و کل کشور
  4. میزان رضایت از خدمات سرپایی و خدمات بستری در استان‌ها و کل کشور
  5. میزان دریافت دارو بدون نسخه در استان‌ها و کل کشور
  6. دلایل انتقال بیماران بستری از یک بیمارستان به بیمارستان دیگر
  7. میزان پرداخت خارج از صورتحساب
  8. منبع تامین هزینه‌های بستری

به منظور اطلاع از برنامه سایر نشست‌ها همچنین فراخوانهای طرح‌های تحقیقاتی مؤسسه ملی تحقیقات سلامت
می‌توانید به کانال تلگرام مؤسسه مراجعه فرمایید.

دریافت اسلایدها

محبوبه رحیمی